➡️ ГРАБНИ ТАЗИ ОФЕРТА ОЩЕ СЕГА И ЗАПОЧНИ ДА ПРАВИШ АТРАКТИВНИ ПРОДАЖБЕНИ ФУНИИ!

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ПРОДАЖБЕНА ФУНИЯ В НАШИЯТ УЕБСАЙТ 

🎁1000 ЛЕВА ПОДАРЪК

СПЕСТИ МЕСЕЧНИ ТАКСИ ОТ СОФТУЕРИ ЗА ФУНИИ

В курсът ще се научите как да правите продажбени фунии във вашият WordPress уебсайт. Курсът се състои от 5 модула, като във всеки един има подробни видеа , които обясняват за последователността и стъпките, които правим. С помощта на няколко плъгина ще ви науча да създавате уникални и модерни продажбени фунии, и  да не ви се налага да плащате месечни такси за трети страни софтуери като ClickFunnels, CartFlows, ConvertBuilder и много други.

🎁 Ще получиш достъп до темата DIVI, като подарък ако закупиш курсът. Цената и е $250. С над 3000 готови шаблона, които са в библиотеката. Запознатите знаят какво е DIVI в уеб-дизайн средите. Те са номер едно!!!

📣 Един от инструментите, които ще използваме да създаваме фунии.

Следващият инструмент, който ще получиш като подарък е FluentForms това е платен плъгин и струва $300. С негова помощ ще създадем формата, която да събира имейлите на нашите потенциални клиенти и да можем да им изпращаме оферти на по-късен етап. В нашият случай ще насочим всички CALL TO ACTION бутони към нея.

Fluent Forms е плъгин за WordPress, който позволява лесно създаване на контактни форми, анкети, въпроси и други видове формуляри за уебсайтове. Този плъгин предлага много функции, като например:

 

Драг-анд-дроп създаване на формуляри: Интуитивен и лесен начин за създаване на формуляри.

Различни типове полета: Множество възможности за добавяне на различни типове полета към формулярите, като например текстови полета, полета за избор, файлови качвания и други.

Гъвкавост при конфигуриране на формулярите: Можете да конфигурирате формулярите според вашите нужди, като добавяте и премахвате полета, определяте правила за валидация и други.

Интеграция с други услуги: Fluent Forms позволява интеграция с различни услуги, като например Mailchimp, Zapier, Stripe, PayPal и други.

Анализи и статистики: Възможност за следене на трафика и анализ на формулярите с помощта на вградените инструменти за анализи и статистики.

 

Fluent Forms е един от най-добрите плъгини за създаване на формуляри в WordPress. Той предлага голяма гъвкавост и много функции, които могат да помогнат на потребителите да създават персонализирани и професионални формуляри за своите уебсайтове.

КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕМ КОГАТО ПРЕМИНЕМ КУРСА?

След като преминете курса ще може с лекота да създавате  продажбени фунии.  продажбени страници, страници за плащане, след продажбени страници (Thank you pages) Ще се научите да работите с най-добрите инструменти на пазара. Ще придобиете самочуствие и увереност, че дори и начинаещи ще създавате модерни и атрактивни фунии.

След закупуване на курса ще получите ключовете и на двата инструмента. Подарък на стойност повече от 1000 лева.

Плюс две онлайн книжки. Как да създадете личен бранд през 2023 и 150 безплатни онлайн маркетинг инструменти.

Спестявате месечни и годишни такси за трети страни софтуер.

ПОДАРЪК МИНИ КУРС

В модул 5 ще откриеш подарък мини курс в който ще ти обясня как да си настроиш фунията, формата и Телеграм да работят в симбиоза:) Виж във видеото за какво говоря. Така всеки път когато някой се абонира и мине през тази стъпка ще получаваш приятно съобщение за нов абонат. Ако имаш продажба Stripe ще те уведоми на имейл.

топ предимствата при използването на продажбена фуния

Увеличава конверсията: Продажбената фуния може да помогне да се увеличи конверсията на потенциалните клиенти, като им предостави последователен и структуриран подход за закупуване на продукт или услуга. Вместо да се изправят пред избора да закупят продукт или услуга или да го оставят, продажбената фуния им предоставя множество стъпки за да се убедят в правилността на решението си, което може да доведе до по-голямо желание за закупуване.

Подобрява качеството на потенциалните клиенти: Когато използвате продажбена фуния, вие събирате повече информация за потенциалните клиенти, която може да бъде използвана за да се изберат по-качествени и подходящи клиенти за вашия бизнес. В този случай FluentForms плъгина ще изпълнява тази задача.

КУРС КАК ДА СЪЗДАДЕШ безплатна ПРОДАЖБЕНА ФУНИЯ в wp

Използването на продажбена фуния може да помогне за подобряване ефективността на маркетинга и продажбите на вашия бизнес, като предоставя по-структуриран и персонализиран подход за привличане на потенциални клиенти и превръщане на тях във ваши клиенти.

Помага за изграждането на дългосрочни взаимоотношения: Продажбената фуния може да ви помогне да изградите дългосрочни взаимоотношения с клиентите, като им предоставите структуриран и персонализиран подход. Когато клиентите разберат, че се грижите за техните нужди и предлагате продукти и услуги, които са важни за тях, те стават по-склонни да се връщат отново и отново.

всяка форма разполага с подробна статистика.

Така ще можем да проследяваме нашите продажбени фунии.

💡След като преминете курсът, ще придобиете знание да създавате атрактивни продажбени фунии напълно безплатно, без да ви се налага да плащате за скъпи инструменти и трети страни софтуер. Получавате всичко в едно. Сайтът ви трябва да бъде инсталиран на WordPress за да може да инсталирате инструментите, които ви давам напълно безплатно.  Давам ви знание, инструменти, желанието е от вас:) Възползвайте се от тази невероятна оферта сега!

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОМО КОДЪТ YG100 И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НЕВЕРОЯТНА ОТСТЪПКА ОТ 100 ЛЕВА. САМО СЕГА ЗА ПЪРВИТЕ 100 ЗАКУПИЛИ КУРСЪТ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕГА!   

197 ЛЕВА  САМО СЕГА ЗА  97 ЛЕВА

 

Как да си направим продажбена фуния

ВНИМАНИЕ❗Поставете валиден уебсайт, който да започва с HTTPS:// на който ще инсталирате DIVI и Fluent Forms плъгина. Така ще знаем, че това е уеб-сайтът на който работите. Ако в нашата система видим уеб-сайт различен от този, който сте въвели ще деактивираме темата и плъгинът. Молим за вашата коректност.

30-дневна гаранция за връщане на парите

Искам да бъдете напълно уверени в качеството на курсът ” Как да си направим безплатна продажбена фуния в WP “ – С топ инстументи на пазара на стойност $550 ще може да създавате модерни и работещи продажбени фунии.  

Затова ви давам пълната програма, която  включва 30-дневна 100% гаранция за връщане на парите. По този начин имате достатъчно време – 30 дни, за да прецените дали продуктът е за вас или не.

Ако решите да се откажете поради някакви причини, ще ви спрем достъпа до курса и ще изключим активацията на инструментите.

Ако в следващите 30 дни не сте напълно доволни от покупката си, просто ни пишете на [email protected] и ще ви възстановим сумата веднага, щом банката я обработи. Това е толкова просто. Така че, не се колебайте – направете поръчката си днес и няма да загубите нищо!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва курсът?

Курсът струва 197 лева еднократна цена. Като в тази цена получавате като подарък Диви тема която струва $250 и FluentForms плъгина , който струва $300. Мини курс на стойност 100 лева. Плюс много полезна информация и практически съвети как да направите работещи фунии.

Ще ми гарантирате ли продажби?

Не можем да ви гарантираме продажби защото не е това целта на курса. Фунията е инструмент за постигане на цели. Ние ви учим да си направите модерни и работещи фунии, но от вас зависи какво ще прадлагате и как ще се рекламирате.

Какво да правя ако имам затруднения?

Курсът е потребителски удобен както за начинаещи, така и за напреднали. Всичко е обяснено подробно във всяко видео в модулите. Ако все пак имате някакви въпроси може да ни пишете на посоченият имейл. [email protected]

Как работи принципът на фунията?

Принципът на продажбената фуния е да превръща потенциални клиенти във фактически клиенти чрез стъпков процес. Той обикновено се състои от четири основни етапа: привличане на вниманието на потенциални клиенти, заинтересованост, желание и действие. Целта на фунията е да привлече възможно най-голям брой потенциални клиенти, които да се превърнат във фактически клиенти на последните етапи на процеса. За целта вие използвате ресурсите на вашият уебсайт, като създавате отделни страници и ги свързвате да работят в синхрон докато се получи работеща фуния. Това ви учим в курсът, как да създадете инструмента който да продава. Същото време да спестите много пари за трети страни софтуери, които предлагат готови платформи.

Фунията има ли Up sell?

В курсът не ви учим как да правите Up sells  или Down Sells. Курсът е насочен да ви покаже принципа как работи обикновена фуния с две или три страници. Като напреднете предполагам ще може да се справите и с това предизвикателство.

Ако се откажа ще ми върнете ли сумата?

Да, парите ще ви бъдат възтановени. Надявам се да не се стига дотам защото съм убеден в качеството и стойността на курса. Искам да ви предам години опит и да постигнете целите си.