ТЪРСЕНЕТО ВИ ПРИКЛЮЧИ
БЕЗ ПОВЕЧЕ МЕСЕЧНИ ТАКСИ И БЕЗ ПОВЕЧЕ ТРЕТИ ЛИЦА

Единствен по рода си курс, който ще Ви научи да направите продажбена фуния изцяло в WORDPRESS. Без повече трети лица като ClickFunnels, ConvertBuilder, CartFlows и други. А най-доброто е, че няма да плащате месечни такси.

ЗА КОГО Е КУРСА

Начинаещи и Напреднали

Малък и среден бизнес

Предприемачи

Дигитални специалисти

Хора, които търсят по-добрия вариант

Хора, които действат

КАКВО ИМА В КУРСА

Напълно БЕЗПЛАТНА и Оригинална темата DIVI
(Оригинална цена $250)

Над 3000 готови дизайнерски шаблона за разработка на сайт

Напълно БЕЗПЛАТЕН и оригинален FluentForms плъгин
(Оригинална цена $300)

5 обучителни модула, които ще те запознаят с DIVI и FluentForms и как да направите БЕЗПЛАТНИ фунии

ПЪРВИТЕ, КОИТО ДЕЙСТВАТ, ПОЛУЧАВАТ ПРОМО КОД ЗА ОТСТЪПКА 100 ЛЕВА. ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОД: YG100

КАКВО Е DIVI

DIVI е най-добрият визуален редактор на пазара. Без програмиране и без сложни технически умения. Ако знаете как се използва мишката, ще знаете и как да направите уникален уебсайт. Толкова е лесно.

Защо DIVI е най-доброто решение за начинаещи:

Визуален редактор с “дърпай и пускай” интерфейс. Без програмиране.

Отзивчив дизайн, който автоматично се приспособява към различните устройства

Предварително готови дизайнерски шаблони, които да стартират бизнеса Ви още по-бързо.

Поддръжка и актуализация

КАКВО Е FluentForms

Това е плъгин, който предлага богат набор от функции и интеграции, които може да използвате за създаване на различни типове формуляри – Контактни, за плащане, тестове и други.

Защо FluentForms е най-доброто решение за начинаещи:

Визуален редактор с “дърпай и пускай” интерфейс. Без програмиране.

Предварително изградени шаблони. Над 60 предварително създадени формуляра.

Събиране на плащания. Интеграция със Stripe и PayPal.

Мултистъпкови Формуляри.

ПЪРВИТЕ, КОИТО ДЕЙСТВАТ, ПОЛУЧАВАТ ПРОМО КОД ЗА ОТСТЪПКА 100 ЛЕВА. ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОД: YG100

КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ СЛЕД КУРСА?

Ще научите лесно как да създавате продажбени фунии, страници за плащане и след продажбени страници.

Вие ще усвоите най-добрите инструменти на пазара и ще придобиете увереността да създавате модерни и привлекателни фунии, дори ако сте начинаещ.

Не пропускайте възможността да разширите уменията си и да постигнете успех в света на цифровия маркетинг и продажбите – запишете се сега и открийте нови хоризонти за вашия бизнес!

ПРОМО КОДОВЕТЕ НЯМА ДА СА БЕЗКРАЙНИ И ЗА ВСИЧКИ. ДЕЙСТВАЙТЕ СЕГА ПРЕДИ ДА Е КЪСНО!

Защо Ви трябва продажбена фуния:

Увеличава конверсията: Предоставя последователен и структуриран подход

Събирате по лесно и бързо информация за клиентите: Веднага след това можете да използвате тези данни за да изпращате имейли, съобщения и оферти.

Изграждате дългосрочни взаимоотношения

Разполагате с подробна статистика: Това Ви помага да разберете какво трябва да се подобри и какво искат клиентите Ви.

30 – ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ

Бъдете напълно уверени в качеството на курса – “Как да създадем Безплатна Продажбена фуния в WordPress” – с топ инструменти на пазара, които са на стойност $550.

Пълната програма включва 30 – дневна 100% гаранция за връщане на парите. По този начин имате достатъчно време да прецените дали курса и ресурсите са за Вас.

Ако решите да се откажете поради причини, ще Ви върнем парите без въпроси и ще спрем достъпа Ви до инструментите и курса.

В случай, че искате, пишете ни на [email protected]. Запомнете, че такава оферта няма да намерите, а инструментите сами по себе си струват много повече от цената, която ние ги даваме – Безплатна.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колко струва курсът?

Курсът предлага отлична стойност за своята еднократна цена от 197 лева. Освен ценната информация и практическите съвети за създаване на работещи продажбени фунии, получавате два ценни подаръка – Диви тема на стойност – $250 и FluentForms плъгин на стойност – $300.

Тези подаръци не само увеличават общата стойност на курса, но също така предоставят инструменти и ресурси, които могат да улеснят процеса на изграждане на вашия уебсайт и създаване на ефективни формуляри за вашия бизнес.

Мини курсът също представлява допълнителна стойност от 100 лева, като предоставя допълнителни знания и умения, които могат да допълнят и засилят това, което научавате в основния курс.

Ще ми гарантирате ли продажби?

Курсът няма за цел да ви гарантира продажби, тъй като това зависи от множество фактори, включително вашите продукти или услуги, както и начина, по който ги рекламирате и представяте на потенциалните клиенти. Вместо това, фокусът на курса е да ви научи как да създадете модерни и работещи продажбени фунии, които да помагат в постигането на вашите цели.

Какво да правя ако имам затруднения?

Курсът е изключително потребителски удобен и предлага подходящо обяснение както за начинаещите, така и за напредналите. Всеки видео модул е с подробно обяснение, което улеснява разбирането на материала и гарантира разбиране на всеки етап от процеса на продажбата.

Ако все пак се появят някакви въпроси или нужда от помощ, екипът на курса е на разположение и може да се свържете с тях чрез посочения имейл [email protected]. С радост ще отговорят на всички ваши запитвания и ще ви помогне да се справите със задачите и предизвикателствата, с които се сблъсквате при изграждането на продажбената фуния.

Ние искрено ценим вашия интерес към курса и ще се уверим, че получавате максимална стойност и знания от него. Вярваме, че курсът ще ви осигури всички необходими инструменти и знания, за да създадете ефективна продажбена фуния и да постигнете успех.

Как работи принципът на фунията?

Принципът на продажбената фуния е да превръща потенциални клиенти във фактически клиенти чрез стъпков процес. Този процес обикновено се състои от четири основни етапа: привличане на вниманието на потенциални клиенти, заинтересованост, желание и действие. Целта на фунията е да привлече възможно най-голям брой потенциални клиенти, които да се превърнат във фактически клиенти на последните етапи на процеса.

Използването на ресурсите във вашия уебсайт са важен елемент за успешното създаване на продажбената фуния. Чрез създаването на отделни страници и свързването им, можете да построите добре функционираща фуния, която улеснява клиентите да стигнат до крайния етап на покупката. Този подход може да ви спести много пари, които биха били необходими при използване на трети страни софтуери.

Фунията има ли Up sell?

В курса се фокусираме на принципите и работата с обикновени продажбени фунии, които включват две или три страници. Нашата цел е да ви научим основните стъпки и стратегии за създаване на ефективни фунии, които водят до успешни продажби.

Важно е да разберете, че създаването на Up sells и Down Sells е следваща стъпка в оптимизацията и подобряването на вашата фуния след като вече сте усвоили основните концепции и принципи. Тези техники могат да се използват за допълнително увеличаване на приходите и подобряване на общите резултати от продажбата.

Ако се откажа ще ми върнете ли сумата?

В случай, че не сте доволни от качеството на курса или не отговаря на вашите очаквания, имате право на възстановяване на платената сума в 30 – дневен период след купуването. Вашето удовлетворение е от съществено значение за нас, и ще се постараем да съгласуваме вашите очаквания и да ви помогнем да извлечете максимална стойност от обучението.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОМО КОДЪТ YG100 И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НЕВЕРОЯТНА ОТСТЪПКА ОТ 100 ЛЕВА. САМО СЕГА ЗА ПЪРВИТЕ 100 ЗАКУПИЛИ КУРСЪТ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕГА!   

197 ЛЕВА  САМО СЕГА ЗА  97 ЛЕВА

 

Как да си направим продажбена фуния

ВНИМАНИЕ❗Поставете валиден уебсайт, който да започва с HTTPS:// на който ще инсталирате DIVI и Fluent Forms плъгина. Така ще знаем, че това е уеб-сайтът на който работите. Ако в нашата система видим уеб-сайт различен от този, който сте въвели ще деактивираме темата и плъгинът. Молим за вашата коректност.